- 2 Tane Tavuk Göğsü
- 2 Tane Kabak
- 4 Diş Sarımsak
- 1.5 Tatlı Kaşığı Köri
- 1 Paket Beşamel Sos
- 1 Su Bardağı Kaşar Rendesi
- Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
- Kuşbaşı doğranmış tavukları,sarımsağı ve köriyi bir tavada tuzunu ekleyip pişirin.
- Tavuklar piştikten sonra ısıya dayanıklı yayvan bir cam servis tabağına alın.
- Küp küp doğranmış kabakları tavukları pişirdiğiniz tavada biraz yağ ile pişirin ve kabakları da servis tabağına alın.
- Beşamel sosuda tarifine göre hazırlayıp tavuk ve kabakların üzerine dokün.
- Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek fırına verin ve kaşar peyniri kızarınca fırından alın sıcak servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder