GÜL TATLISI



MALZEMELER:
*1 su bardağı yoğurt
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı irmik
*1 yumurta
*1 paket kabartma tozu
*Alabildiğince un

ŞERBETİ İÇİN:
*3 su bardağı şeker
*3 su bardağı su
*yarım limon suyu

HAZIRLANIŞI:
*Malzemeleri hepsi karıştırılıp yumuşak bir hamur haline getirilir.
*Daha sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde hamur alıp küçük bir daire halinde açıp dört eşit parçaya ortası boşluk kalacak şekilde kesin.
*Ortasına ceviz parçası koyup kenarlarıı içe doğru kıvırıp gül şekli verilir.
*Yağlanmış tepsiye dizilir ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir.....
AFİYET OLSUN.....