** 2 kemiksiz tavuk göğsü
** 300 gr mantar
** 1 adet soğan
** 1 adet kırmızı biber
** 3-4 diş sarımsak
** 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
** Tuz, kimyon, toz kırmızı biber, karabiber
** Bir tutam kekik
ÜZERİ İÇİN:
*** KAŞAR
HAZIRLANIŞI:
** Tavukları küp küp doğrayarak tencerede kendi suyunu çekene kadar haşlanır.
** Sonra yağ eklenir doğradığımız soğanlarda ve biber içine atılır ve yarım kaşık salça (biber) koyulur
** Ve tuz karabiber pul biber, kekik isteğe göre serpilir
** En son da mantarlar konulur ve az bir su daha eklenir 10 dk kadar pişer
** Sonra güvece alınır
** Üzerine rende kaşar serpilir
** 200 derece ısıttığımız fırında
** Kaşarlar kızarıncaya kadar pişirilir
*****AFİYET OLSUN*****
** Tavukları küp küp doğrayarak tencerede kendi suyunu çekene kadar haşlanır.
** Sonra yağ eklenir doğradığımız soğanlarda ve biber içine atılır ve yarım kaşık salça (biber) koyulur
** Ve tuz karabiber pul biber, kekik isteğe göre serpilir
** En son da mantarlar konulur ve az bir su daha eklenir 10 dk kadar pişer
** Sonra güvece alınır
** Üzerine rende kaşar serpilir
** 200 derece ısıttığımız fırında
** Kaşarlar kızarıncaya kadar pişirilir
*****AFİYET OLSUN*****