GÜVEÇTE MANTARLI TAVUK SOTE

MALZEMELER:

**   2 kemiksiz tavuk göğsü
 **  300 gr mantar

**   1 adet soğan
**   1 adet kırmızı biber
**   3-4 diş sarımsak
**   1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
**   Tuz, kimyon, toz kırmızı biber, karabiber
**   Bir tutam kekik
 
ÜZERİ İÇİN:
 
***   KAŞAR
 
HAZIRLANIŞI:

**     Tavukları küp küp doğrayarak tencerede kendi suyunu çekene kadar haşlanır.
**     Sonra yağ eklenir doğradığımız soğanlarda ve biber içine atılır ve yarım kaşık salça (biber) koyulur
**    Ve tuz karabiber pul biber, kekik  isteğe göre serpilir
**    En son da mantarlar konulur ve az bir su daha eklenir 10 dk kadar pişer
**    Sonra güvece alınır
**    Üzerine rende kaşar serpilir
**    200 derece ısıttığımız fırında
**    Kaşarlar kızarıncaya kadar pişirilir
 

*****AFİYET OLSUN*****