MALZEMELER:

** 3 adet iri patlıcan
** 3 baş soğan
** 6 diş sarımsak
** tuz, biber, kekik
** 3 adet domates
** 1 çay bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
** Soğanlar ayıklanıp yarım halkalara doğranır domatesler yıkanıp dilimlenir,
** Sarımsaklar ayıklanır.
** Patlıcanlar yıkanıp uzunlamasına dörde bölünür,
** Her dilimin arasına soğan ve domates dilimleri yerleştirilir,
** Kalan soğanlar aralarına dövülmüş sarımsak yerleştirilir,
** Kalan soğanlar fırına girebilecek bir kabın altına yerleştirilir,
** Üzerine doldurulmuş patlıcanlar yatırılır ve kekik serpilir,
** Zeytinyağı gezdirilir, tuz ve biberi konur,
** Kabın üstü alüminyum kağıtla kapatılır fırında bir saat pişirilir,
** Üstü açılır ve servis yapılır
*****AFİYET OLSUN*****
** 3 adet iri patlıcan
** 3 baş soğan
** 6 diş sarımsak
** tuz, biber, kekik
** 3 adet domates
** 1 çay bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
** Soğanlar ayıklanıp yarım halkalara doğranır domatesler yıkanıp dilimlenir,
** Sarımsaklar ayıklanır.
** Patlıcanlar yıkanıp uzunlamasına dörde bölünür,
** Her dilimin arasına soğan ve domates dilimleri yerleştirilir,
** Kalan soğanlar aralarına dövülmüş sarımsak yerleştirilir,
** Kalan soğanlar fırına girebilecek bir kabın altına yerleştirilir,
** Üzerine doldurulmuş patlıcanlar yatırılır ve kekik serpilir,
** Zeytinyağı gezdirilir, tuz ve biberi konur,
** Kabın üstü alüminyum kağıtla kapatılır fırında bir saat pişirilir,
** Üstü açılır ve servis yapılır
*****AFİYET OLSUN*****