** 1 su bardağı süt
** 9 yemek kaşığı şeker
** 4 yemek kaşığı nişasta
** 3 yemek kaşığı Hindistan cevizi
** 1 adet yumurta
** 1 paket vanilya
HAZIRLANIŞI:
** Sütten 1 çay bardağı ayırıp kalan sütü ve şekeri tencereye koyup kaynatıyoruz.
** Büyük bir kasenin içerisine 1 çay bardağı ayırdığımız sütü, yumurta sarısını nişastayı ve
Hindistan cevizini koyup karıştırın.
** Tencerede kaynamakta olan sütten bir kepçe koyup karıştırmaya devam edin.
** Karışımı tencereye karıştırarak ilave edin.
** Vanilyayı ekleyin.
** Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
** Süsleyerek servis edin.
*****AFİYET OLSUN****