** 1 Su Bardağı Pudra Şekeri
** Vanilya
** 1/2 lt Süt (2 su bardağı)
** 2 Adet Yumurta
** 2 Adet Yumurta Sarısı
** 1/2 Su Bardağı Toz Şeker
** Tuz
HAZIRLANIŞI:
** Pudra şekerini kalın tabanlı bir tencerede, kısık ateşte, hiç karıştırmadan eritin.
** Karamel rengi alınca fırına dayanıklı 6 küçük kabın içine bölüştürün.
** Karamelin kabın dibine rahatça yayılması için mümkünse kapları fırında boş olarak biraz ısıtın.
** Sütü ılıtın.
** Ilık sütü vanilya, yumurta yumurta sarıları, şeker ve bir tutam tuz ile şeker tamamen eriyene kadar karıştırın.
** Sütlü karışımı karameli koyduğunuz kaplara bölüştürün. Kapları fırın tepsisinin içine koyun ve tepsiyi alttan ikinci rafa yerleştirin.
** Tepsiyi tamamen sıcak su ile doldurun. 175° ısıtılmış fırında 50 dakika pişirin.
** Kapları tepsiden alıp buzdolabında en az 7-8 saat soğumaya bırakın.
Afiyet olsun…