KUNTA KİNTE

MALZEMELER:

**   1 su bardağı şeker
**   1 su bardağı süt
**   1 su bardağı sıvı yağ yada (1 paket sana yağı)
**   1 paket kakao
**   3 yumurta
**   1 paket kabartma tozu

**    Alabildiğince un


HAZIRLANIŞI:

**   Şekerle yumurta çırpılır.
**   Daha sonra süt, yağ, kakao, eklenir ve hepsi karıştırılır.
**   Bu harçtan 1 su bardağı ayrılır.
**   Kalanına un ve kabartma tozu eklenir.
**   Yağlanmış tepsiye dökülür.
**   Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir.
**    Kekimiz piştikten sonra ayırdığımız sosu üzerine döküyoruz.
**    Üzerini süsleyerek servis yapabilirsiniz.



****NOT***Kek piştikten sonra önce dilimleyip daha sonra sosu üzerine dökerseniz sos her tarafına dağılmış olur.....


    *****AFİYET OLSUN****