DÜĞÜN ÇORBASI

MALZEMELER:

* 300 gram kuzu eti
* et suyu ve tuz

TERBİYESİ İÇİN:

* 2 yemek kaşığı un
* 3 yemek kaşığı yoğurt
* 1 yumurta
* yarım limon

ÜZERİ İÇİN:

* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 1 yemek kaşığı pul biber

HAZIRLANIŞI:

* 300 gram kuzu etini pişirin ve elinizle didikleyin.
* Tencereye et suyunu ve didiklediğiniz etleri de ilave edin ve kaynama ya bırakın.
* Terbiyesi için de karıştırma kabına un yoğurt yumurta limonu ve soğuk su ilave edip çırpın.
* Daha sonra terbiyeye sıcak su ilave edip terbiyeyi bağlayın.
* Terbiyeyi tencereye ilave edin ve son olarak tuzunu da ekleyin ve pişirin.
* Üzeri için önce tereyağını eritip pul biberi de katarak kızartın.
* Çorbayı servis tabağına alın ve üzerine sosu dökerek servis edin
                                ******AFİYET OLSUN****** 

Yorumlar