MALZEMELER:
* Yarım kilo tavuk göğsü
* 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ ya da zeytinyağı
* 200 gr mantar
* 2 adet yeşil biber
* 3 adet domates
* 3 adet soğan * 1 çay kaşığı kekik
*1 çay kaşığı kekik
* 1 çay kaşığı pul biber
* tuz
HAZIRLANIŞI:
* Öncelikle yağınızı tencereye koyduktan sonra tavuklarımızı kuşbaşı doğrayıp yıkadıktan sonra tencereye koyalım.
* Tavukları az pişirdikten sonra içine doğradığımız biber ve soğanları da ekleyin ve beraber kavuralım.
* Daha sonra mantarlarımızı kuşbaşı büyüklükte doğradıktan sonra tenceremize koyalım.
* Son olarak domates ve baharatlarımızı da ekledikten sonra 1 çay bardağı su döküp, 20-25 dk pişirelim.
* Piştikten sonra tuzunu atarak servis yapabilirsiniz.
* Yanında cacık, pilav ya da çoban salat ile servis yapınız.
* Yada borcama yayıp üzerine kaşar rendeleyip fırına verebilirsinz.Daha gösterişli olacaktır.
Yorumlar
Yorum Gönder