MALZEMELER:
** 4 adet kanat yada but
** 3 çorba kaşığı un
** 2 çorba kaşığı zeytinyağı
** 4 diş kıyılmış sarımsak
** 1 su bardağı tavuk suyu
** 6 çorba kaşığı mısır nişastası
** 2 çorba kaşığı su
** Tuz ve Karabiber
HAZIRLANIŞI:
** Tavukları una bulayıp unun fazlasını silkin, zeytinyağı dökülmüş tavada her iki tarafını pişirin.
** Tavuk suyu, sirke, karabiber, sarımsak ve tuzu ekleyin.
** 10 dakika pişirip tavukları tavadan alın.
** Nişastayı iki çorba kaşığı suyla birlikte seyreltip tavada kalan sosun üzerine ekleyin.
** İki dakika kaynatıp tavukların üzerine gezdirerek servis yapın.
********AFİYET OLSUN********
Yorumlar
Yorum Gönder