KARNIBAHAR YEMEĞİ

MALZEMELER:

1 adet karnı bahar
3 adet havuç
300 gr. kıyma
1 kaşık domates salçası
1 adet soğan

HAZIRLANIŞI:

Karnı baharı büyük büyük çiçeklerine ayırın dip kısımlarını bıçakla biraz bölün ve güzelce yıkayıp süzgece süzülmesi için koyun, soğanı ince kıyarak sıvı yağda kavurun az domates salçasını ekleyerek kavurmaya devam edin, sonra kıymasını ve dilimlenmiş ve çiçek gibi hazırlanmış havuçları da kıymayla birlikte soğanların üzerine ilave edin kavurmaya devam edin ,karnı baharı da tuz ile birlikte ekleyip az daha kavurun ve üzerine sıcak su dökerek pişmeye bırakın, iyice kaynayıp yumuşayan karnı bahar pişmiş demektir, servise hazırdır........
AFİYET OLSUN.

Yorumlar