3 paket Burçak bisküvi (1 paketi kakaolu olsun)
3 adet muz
1 paket vanilyalı puding (çikolatalıda olabilir)
1 paket kremşanti
Bisküvileri Islatmak İçin:
1 su bardağı süt
Süslemek İçin:
file badem
damla çikolata
HAZIRLANIŞI:
portakal kabuğu rendesi yada istediğiniz herhangi bir malzeme
Bisküvileri sütle hafif ıslatıp borcama dizelim.
İsteğe göre bir katı kakaolu bir katı sade bisküvi ile yapalım.
Her katın arasına hazırladığımız puding’ten bir miktar döküp muzları yerleştirelim.
Bisküviler bitene kadar bu şekilde 3-4 kat yapın.
En üstünüde hazırladığınız kremşantiyle kaplayıp süsleyelim.
Mutlaka buzdolabında 4-5 saat dinlendirin.
Yorumlar
Yorum Gönder