
1 paket yumuşak margarin
1 su bardağı pudraşekeri
1 yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
Yeterince un
Arası için:
Sarelle
HAZIRLANIŞI:
Derin bir kaba margarin ve şekeri alıp yoğurmaya başlıyoruz
Diğer malzemeleri de sırasıyla kabımıza ilave edip yoğurmaya devam ediyoruz
Hamur yumuşak kıvama gelince nişasta serperek merdane yardımıyla acıyoruz ve büyük nescafe fincanı ile kesiyoruz
Üzerine kürdan veya çatalla delikler açtıktan sonra tepsiye dizip öncede ısınmış 200 dc fırında hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz
Kurabiyelerimiz soğuyunca ikisinin arasına sarelle sürüp servis yapıyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder