MALZEMELER:
3 fincan un
3 fincan şeker
1 litre süt
1 paket kremşanti
ÜZERİ İÇİN:
1 paket çikolata sosu
2,5 bardak süt
Hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
3 fincan şeker
1 litre süt
1 paket kremşanti
ÜZERİ İÇİN:
1 paket çikolata sosu
2,5 bardak süt
Hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
Un şeker ve sütü top top olmayacak şekilde karıştırarak pişirelim.
Ocaktan aldıktan sonra biraz ılınmaya bırakalım ve sonrasında 1 paket kremşantiyi toz halinde muhallebiye katalım , mikserle yaklaşık 10 dakika çırpalım ve borcama dökelim.
Sonrasında çikolata sosunu hazırlayalım, muhallebinin üzerine dökelim buzdolabına koyalım.
Soğuduktan sonra üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder