MEYVE SOSLU CHEESECAKE


MALZEMELER:
 
  • 32 adet petibeur bisküvi
  • 125 gr margarin ya da tereyağı
  • 400gr krem peynir
  • 3 yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım limon kabuğu rendesi
  • HAZIRLANIŞI:

    Bisküvileri iyice ufaladıktan sonra (un gibi olsun) erittiğimiz margarin ile güzelce karıştırıp kelepçeli kalıba elimizle güzelce yayalım.
    170 C fırında 10-15 dk pişirelim.
    Daha sonra ayrı bir kapta yumurtaları, peyniri, şekeri, sütü ve limon kabuğu rendesini karıştıralım ve fırından çıkan tepsinin üstüne yayalım, tekrar fırına verip üstü hafif kızarana dek pişirelim.
    Soğuyan cheesecake’in üstüne hazır meyve sosunu (paketin üstünde yazdığı sekilde hazırlayıp ) dökelim.
                                                         Afiyet olsun.

    Yorumlar