MALZEMELER:
HAZIRLANIŞI:
Süt ve krem şantiyi çırpıyoruz güzelce. Hazır olunca mascarpone ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
Sonra 5 dk buzdolabında bekletip çıkartıyoruz ve hindistan cevizlerini ve pudra şekerini ekleyip yoğuruyoruz.
Kıvam resimdeki gibi olana kadar ilave ediyoruz.
Dolaba kaldırıp streç filme sararak 10 dk bekletiyoruz ve çıkınca elimizle açıp içine ceviz ekleyip kapatıyoruz.
Şimdi bitter çikolatamızı bermari usulü eritiyoruz.
Margarini ekleyerek kıvam alınca çikolatalarımızı raffeollarımızın üzerine döküyoruz.
Tamamen batırıp çıkartabilirsiniz ben bir kısmını öyle yaptım.
Buzdolabına kaldırıyoruz.
Çikolatalar donunca servis edebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder